piątek, 30 stycznia 2015

Chocolate spoon

Gdy na dworze zimno i szaro, najlepszą decyzją jest wypicie kubka gorącej czekolady...
When the weather is cold and it's grey outside, the best remedy is a mug of hot chocolate...

www.pinterest.com

www.pinterest.com

A jak to zrobić?
Roztopić czekoladę (moje ulubione połączenie to 75% mlecznej i 25% ciemnej) w "kąpieli wodnej" a następnie dodać "ulepszacze" - mój hit to karmel i sól himalajska :)
Następnie umieszczamy w czekoladzie łyżeczki i mrozimy przez 2 godziny!

How to do it?
You need to melt the chocolate (my fav is 75% of milk chocolate and 25% of dark) and add "extras" (my fav is caramel and Himalayan salt. Than we put spoons in the chocolate and freeze the mold for 2 hours. That's it! 


"extras" :)

spoon + extras

sooooo easy and sooooo good :))

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz